© 2017 by Wijnen Coaching & Consultancy

  • Facebook Basic Black
  • LinkedIn Basic Black
  • Twitter Basic Black

Consultancy

Op zoek naar een betrokken, resultaatgerichte interim manager? Lees hier verder wat ik voor jouw organisatie/ team kan betekenen. 

Ben je terecht gekomen in een onwerkbare, onveilige werksituatie? Heeft dit impact op jouw gezondheid, werk en privéleven? Word je geïntimideerd? Weet je niet meer wat je moet doen en sta je voor bepaalde keuzes? Dan kun je hierover bij mij om advies vragen en/of sparren. Ik ben naast professioneel en gecertificeerd coach, als het hierom gaat inmiddels op alle fronten ook ervaringsdeskundige.

Uurtarief hiervoor is 80,- excl.BTW en eventuele reiskosten.

Iedere manager zal van zichzelf zeggen dat hij of zij integer is. Niemand gaat naar zijn werk met de intentie om fraude te plegen of om medewerkers te manipuleren. Maar ondanks deze goede intenties kan het in de praktijk toch nog weleens mis gaan. Schijnbaar onbelangrijke meningsverschillen kunnen escaleren tot onoverbrugbare conflicten, wat ten koste kan gaan van de integriteit van (één van) de partijen. Hoe komt dat? En vooral: hoe is dat te voorkomen?

Ondanks de overvloedige aanwezigheid van theorieën over goed leiderschap en het creëren van gezonde, productieve organisaties, kan het in de praktijk toch nog vaak mis gaan. In dit (gast)college behandelen de docenten een waargebeurde praktijkcasus, die pijnlijk duidelijk maakt hoe deze processen werken en wat de desastreuze gevolgen daarvan voor mens en organisatie kunnen zijn. 

Een unieke lezing: ontluisterend, reflectief en informatief. Welke rollen worden door een ieder gespeeld binnen een organisatie? Met onthutsende voorbeelden vanuit de eigen praktijk geïllustreerd o.b.v. boek: Julia's Slangenkuil (Gopher 2016)

Ga na afloop aan de slag met tips en inspiratie voor een open, gezonde en veilige werkomgeving voor medewerkers.

Training 'Duik in de politiek bestuurlijke wereld

Voor iedereen die meer gevoel en inzicht wil krijgen wat het betekent om in een politiek- bestuurlijke omgeving te werken met al zijn gevoeligheden en complexiteit. O.a. inzicht in de daar bijkomende vraagstukken over dienstverlening, macht, integriteit en invloed. Een programma om ambtelijke medewerkers (nog) beter inzicht te geven van de eigen positie en een scherpere bewustwording van de eigen rol in het politiek- bestuurlijk krachtenveld.

Please reload