© 2017 by Wijnen Coaching & Consultancy

  • Facebook Basic Black
  • LinkedIn Basic Black
  • Twitter Basic Black
Reviews Trainingen

"Een fijne training waarbij de trainer stimuleert om actief deel te nemen, ruimte geeft voor eigen inbreng en een programma opstelt waarbij je betrokken blijft. Complimenten!"    

Bestuursacademie, NCOI

"Prettige trainer met kennis van zaken. Ik zou de cursus aanbevelen!"    

Bestuursacademie, NCOI

De leerlingen vonden het een leuke en leerzame training sollicitatievaardigheden ze geven aan dat zij onder andere geleerd hebben dat zij vragen kunnen stellen en dat bijvoorbeeld: “een vraag over salaris gewoon normaal is”, zij beleefd moeten zijn en “wat kan en wat niet kan”.

Power College Utrecht (VMBO)

Reviews Lezingen
"Complimenten en grote waardering voor jouw verhaal. Het heel goede vind ik dat jij een combinatie maakt tussen de belangrijke momenten en punten over wat jou is overkomen en daarnaast hoe het anders kan en dus een perspectief. Het is niet zomaar een lijstje wat anders kan of moet. 
Jij hebt de innerlijke kracht om betekenis te hebben voor anderen."
B. Abels, management consultant

‘’Henriëtte heeft de moed om haar levenslessen om te zetten in actie en te delen met iedereen die hier open voor staat. Hierbij vertelt ze ook wat je kunt doen om escalatie te voorkomen en zet ze je aan het denken over je eigen rol en invloed binnen de systeemwereld. Haar ervaringen heeft ze geschreven vanuit haar hart en kritisch laten toetsen door een organisatiepsycholoog en jurist. Met als doel om via haar verhaal zowel managers als medewerkers te prikkelen tot nadenken over hun gemeenschappelijk opgave om samen te werken aan een prettige en veilige werkomgeving." 

M. Pasman, Senior strateeg RIVM responsorganisatie Milieu Ongevallen Dienst

'Henriëtte heeft tijdens onze bijeenkomsten 'Preventief optreden bij psychosociale arbeidsbelasting' haar eigen, zeer persoonlijke verhaal verteld.  Zij kan een verdrietig persoonlijk verhaal omtoveren tot een zakelijk issue waar wij met elkaar echt wat aan moeten doen. Juist de mix van het persoonlijke en het zakelijke maakt het verhaal, haar lezing, haar oproep rond. Ik zal Henriette zeker aanraden als gastspreker.' 

Els van Leeuwen, eigenaar School tegen Schelden

"De lezing van Henriëtte roept altijd weer verwondering op bij haar publiek. Ik heb de lezing nu een aantal keren bijgewoond en verbaas mij nog steeds over de schade die ontstaat bij ongewenst gedrag op de werkvloer. Een absolute aanrader als je wilt weten wat ongewenst gedrag nu eigenlijk is en wat het veroorzaakt bij mensen."

Michiel Hordijk, Mediator