top of page

EXTERN
VERTROUWENSPERSOON

fotoshoot esther -3.jpg

November 2016 publiceerde uitgeverij Gopher mijn boek Julia’s Slangenkuil, een waargebeurd verhaal over de impact van giftig management. Het is mijn verhaal over de gevolgen van ongewenste omgangsvormen en niet integer gedrag op de werkvloer bij mijn voormalig werkgever.


Omdat ik zelf tot in mijn haarvaten de impact van ongewenst gedrag heb ervaren (mijzelf en de organisatie) heb ik toentertijd besloten om daar iets mee te doen. Dat is de bron van mijn missie om door het geven van workshops, lezingen en trainingen bij te dragen aan het doorbreken van het taboe op het bespreken van ongewenste omgangsvormen en niet integer gedrag op de werkvloer. Om zo te werken naar meer vertrouwen en een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen. Mijn passie om meer aan de slag te gaan met deze thema’s is sinds die tijd alleen maar gegroeid. 


Ik ben opgeleid en LVV erkend en gecertificeerd extern vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen en integriteit. Je kunt mij terugvinden in het LVV beroepsregister van vertrouwenspersonen.

Regelmatig word ik als extern vertrouwenspersoon door journalisten/ redacties om een reactie gevraagd over de gevolgen van ongewenst gedrag.


Ben je als organisatie op zoek naar een deskundige extern vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen en/of integriteit? Neem dan contact met mij op om te bespreken wat ik in die rol voor jouw organisatie kan betekenen.

Extern vertrouwenspersoon: Over mij
logo lvv.png
Extern vertrouwenspersoon: Afbeelding
bottom of page