loopbaancoaching.jpg

LOOPBAANCOACHING

Haal het optimale uit je loopbaan

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Heb je al een tijdje het gevoel dat je niet op de juiste plek zit op je werk? Is er een reorganisatie gaande? Wil je of moet je de volgende stap binnen of buiten je huidige organisatie maken maar je weet niet hoe? Je hebt onvoldoende inzicht in jouw talenten en drijfveren?

Wil je inzicht in jouw kansen op de arbeidsmarkt of deze verhogen? Of heb je begeleiding nodig met solliciteren en/of pitchen?

Ben je (op het randje van) burn-out geweest en moet het 'roer om' ?

Inzicht in jouw talenten en drijfveren voorkomt uiteindelijk (onnodig) verzuim of erger een bore-  of burn-out. Het maakt inzichtelijk en bewust of jij nog wel op de juiste plek zit binnen de organisatie. Samen gaan we de puzzel leggen en zorgen ervoor dat jij een bewuste keuze kan maken als het om jouw loopbaan gaat. De beroepssectoren test (mbo en hbo niveau) maakt hier ook onderdeel van uit.


De twintig jaar leidinggevende ervaring en daarmee het coachen van vele medewerkers, ook tijdens verandertrajecten, draagt bij aan jouw  persoonlijk en resultaatgericht loopbaancoaching- / reïntegratietraject. Daarnaast ben ik volgens de NOBCO opgeleid en StiR geregistreerd, een garantie voor kwaliteit en vertrouwen.

Ook ben ik als leiderschaps- en loopbaancoach verbonden aan de organisaties Gingermood en Focus Nederland.

Startpunt van mijn trajecten is de (gecertificeerde) TMA methode: Talenten Motivatie Analyse.

Is er na het vrijblijvende kennismakingsgesprek een basis om aan de coachvraag te voldoen? Dan stel ik een trajectplan op. Dit is maatwerk en afhankelijk van de coachvraag.


Dus heb je een loopbaanvraag voor jezelf of een van de medewerkers van jouw team/organsiatie?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor een kennismakingsgesprek en ik vertel je graag wat ik daarin voor jou kan betekenen.

 
STiR-geregistreerd-Teamcoach.jpg