© 2017 by Wijnen Coaching & Consultancy

  • Facebook Basic Black
  • LinkedIn Basic Black
  • Twitter Basic Black

 Leiderschapscoaching

 

De snel veranderende wereld van vandaag voor organisaties maakt dat managers, net als medewerkers, hierop moeten inspelen en daarmee hun vaardigheden moeten blijven ontwikkelen. Ook zijn de vele gevarieerde taken en verantwoordelijkheden van een (team)manager vanzelfsprekende zaken. Maar dat neemt niet weg dat het in sommige situaties en na verloop van tijd het soms ingewikkeld is. De bekende 'sandwich' is een plek die veel (negatieve) energie kan kosten. En dat de ingesleten routines (gedrag) in de weg kunnen zitten. 

Als er bijvoorbeeld ook nog eens organisatieveranderingen zijn (aankomen) dan kan een (team)manager zichzelf èn het overzicht verliezen. Dan wordt het tijd om actie te ondernemen.

 

Na een uitgebreide intake wordt door de (team)manager een TMA-assessment gemaakt. Hierin worden, naast de drijfveren en talenten, ook het ontwikkelpotentieel, kwaliteiten en valkuilen inzichtelijk. 

Met de uitkomsten van den test en de specifieke coachingsvraag gaan we in 6 sessies daarmee aan de slag!

 

De 1 op 1 leiderschapscoaching is een inspiratie voor de (team)manager en levert een constructieve bijdrage tot het creëren van een positieve en stimulerende werkomgeving voor de (team)manager zelf en daarmee de teamleden.  

Sparren, bewustwording en (nieuwe) inzichten in zichzelf en werkomgeving ondersteunen dit traject.

 

Resultaat

- Verhogen van persoonlijke- en leiderschapseffectiviteit

- Draagt bij aan het behalen van de organisatie-doelstellingen en een prettige werkomgeving

- Vergroot duurzame inzetbaarheid

- Bewustwording van belang van de juiste mindset van dienend leiderschap en bijbehorend gedrag

 

Meer informatie of een intake? Neem hier contact op!