© 2017 by Wijnen Coaching & Consultancy

  • Facebook Basic Black
  • LinkedIn Basic Black
  • Twitter Basic Black
26 november 2016 Interview RTV Krimpenerwaard 
18 december 2016
Julia's Slangenkuil is door Bliyoo (de app waarmee e-books gelezen kunnen worden) tot
Boek van de Week uitgeroepen!
2 december 2016
Omdat minister Lodewijk Asscher regelmatig aandacht vraagt voor intimidatie, pesterijen, werkstress en ongewenst gedrag door managers op het werk, was ik gisteren in de gelegenheid om mijn boek 'Julia's Slangenkuil' persoonlijk aan hem te overhandigen. Hij nam ruim de tijd om geïnteresseerd naar mijn verhaal te luisteren en wat ik met het boek wil bereiken. Onder de indruk beloofde hij mij het boek te gaan lezen! Ik hoop op een vervolg van deze bijzondere ontmoeting!
24 januari 2017
Vandaag op de Nationale Onderwijsbeurs een leuk en interssant gesprek over Julia's Slangenkuil gehad met Paul Rosenmöller, oud-politicus, nu programmamaker en voorzitter van de VO -raad. Dat ik samen met Eric Westra gastcolleges ga geven over 'giftig management' sprak hem natuurlijk erg aan.
1 februari 2017
Gisteren bij een interessante avond over de 'tweedeling in de samenleving' en 'kansen voor iedereen' de mogelijkheid gehad om Alexander Pechtold (als vertegenwoordiger van het openbaar bestuur) mijn boek Julia's Slangenkuil met korte toelichting te overhandigen.

9 februari 2017
Wat trof ik deze week in mijn brievenbus ? Een persoonlijke kaart van Alexander Pechtold! Met de complimenten dat ik het boek heb geschreven "als waarschuwing voor anderen". 
Geweldig dat een vertegenwoordiger van ons openbaar bestuur mijn boodschap : "voorkom de gevolgen van giftig management om zo gezondere organisaties te creëeren" , serieus neemt! Waardevolle erkenning!

6 februari 2017
Interview AD 'Groene Hart' 
13 januari 2017
Preview op managementboek.nl 
Februari 2017
VNG Magazine
(Vereniging Nederlandse Gemeenten)
16 februari 2017
Het Kontakt