JULIA'S SLANGENKUIL

Op 16 november 2016 is mijn eerste boek onder de titel: ‘Julia’s Slangenkuil’ gepubliceerd door uitgeverij Gopher te Amsterdam.

Het is een waargebeurd verhaal dat de impact beschrijft van ‘giftig management’.


Op een druk bezochte boekpresentatie in het ‘Kantoor van Nu’ te Gouda werd  het eerste exemplaar uitgereikt aan mr. Ed van Meer.

Naast toespraken van de uitgever en de auteur hadden mr. Ed van Meer, van Van Meer Juridische zaken en advocatuur en Rob Fijlstra, management consultant, spreker en auteur van Fijlstra en Wullings uit Amstelveen en Eric Westra, organisatieadviseur, trainer en auteur bij Westra Advies uit Amsterdam indrukwekkende speeches.


Waarom dit boek geschreven?

Jaren werkte ik als leidinggevende in een gemeentelijke organisatie. Nooit had ik gedacht terecht te komen in een web van intimidatie en pesterijen. Maar het gebeurde en de gevolgen waren rampzalig, voor mij en mijn (werk)omgeving. Helaas is mijn verhaal herkenbaar voor veel mensen. Dagelijks ondervinden ruim 1 miljoen mensen de gevolgen van pesten en intimidatie op het werk. Onder andere voor hen heb ik dit boek geschreven. Maar ook voor managers, bestuurders en young professionals, in de hoop ze te inspireren tot het creëren van gezonde organisaties voor medewerkers. 

 
 

06-38451162

Willem Alexanderstraat 28
2855 AS, Vlist

©2020 Wijnen Coaching & Consultancy.