top of page
wijnen-coaching

ENTHOUSIASTE BEOORDELINGEN

Uit de evaluaties blijkt dat mijn coachtraject gemiddeld met een '9' wordt beoordeeld.

Beoordelingen Coachees: Recensies

'Het coachtraject heeft voor mij op diverse manieren ‘het verschil’ gemaakt.' 


"Henriëtte is een zeer prettig persoon die in haar manier van coachen vooral eerst naar jou kijkt. Hoe het met je gaat, waar je aan toe bent en hoe je verder wilt. Ze is een kritische gesprekspartner die je met het hart op de juiste plaats verder helpt. Het coachtraject heeft voor mij op diverse manieren ‘het verschil’ gemaakt. 

Door Henriette ben ik in beweging gekomen om een goede loopbaanswitch te maken en heb het vertrouwen dat het mij de komende jaren gaat lukken en de juiste stappen ga zetten om er te komen.

De kwaliteit van het traject is erg goed. Henriëtte heeft veel kennis van de mogelijkheden op de arbeidsmarkt en weet hoe werkgevers naar kandidaten kijken. Ze zoekt daarnaast goed naar de match tussen mij als persoon en de richtingen die mogelijk zijn."

Nadine V. (2020)

'Waardevol voor de rest van mijn leven.'

"Ik kreeg veel inzichten door reflectie op mijzelf. Ik heb mijzelf beter leren kennen. Veel handvatten gekregen om in het dagelijks leven toe te passen. Ik heb een stukje rust gekregen. De inhoud en kwaliteit van het traject is heel waardevol voor de rest van mijn leven."

N. Hageman (2020)


'Mij veel duidelijk geworden over wat ik vooral niet meer wil doen.'


"Het traject heeft mij de juiste kaders gegeven van waaruit ik kan handelen en functioneren. Het is mij gedurende het coachtraject veel duidelijk geworden over datgene wat ik wil, maar vooral ook wat ik niet meer wil doen. Henriette heeft kennis van zaken en communiceert op een plezierige en vooral niet belerende manier."

P. de Weerd (2020)

'Ik ben mij ervan bewust dat mijn talent en kracht ook op zoveel andere vlakken liggen' 

"Graag hou ik de regie in “het leven”. Juist dit stuk heb ik als heel prettig en goed ervaren. Je hebt mij gecoacht door mij in mijn kracht te zetten en zelf keuzes te laten maken. Ik leidde als het ware het coachtraject. Dingen die werden aangereikt waren ter ondersteuning, welke ik kon oppakken of naast mij neer kon leggen. Het in mijn kracht zetten startte feitelijk al middels het instrument dat je gebruikte, waardoor ik op papier mijn drijfveren, sterke kanten en aangeleerde vaardigheden zag. Dat heeft me goed gedaan. Gaandeweg het proces werd ik mij ervan bewust dat mijn talent en kracht ook op zoveel andere vlakken liggen naast een directiefunctie. Wat was het nu echt waar ik voor wilde gaan en waar ik zelf weer door zou worden gevoed. 

De manier van communiceren heb ik als heel prettig, ondersteunend en meebewegend ervaren. Het is een periode geweest uit mijn leven en daarmee kan ik voor nu zeggen dat ik weet waar ik mee aan de slag wil gaan. Tijdens het traject kwam ook het besef dat het goed is om afscheid te nemen van iets wat ik niet meer zal krijgen en wat ik als persoon nodig heb. Dat ook die pijn er mocht zijn in het traject, dat ik daarbij stil moest staan om daardoor te zien dat dit tijd nodig heeft en er echt meer is. Dat was goed.”

- A. Zarate Diaz- De Bruin (2020)

'Ik ben er nu op een andere manier mee bezig' 

Ik vond het fijn om met jou dit coachtraject te doen. Jouw manier van coachen heb ik als zeer prettig ervaren. Je hebt mij veel gebracht, door de gesprekken met jou is mijn zelfvertrouwen gegroeid. Je bent een warm persoon als coach en als persoon. Ik heb veel geleerd wie ik ben en waar ik goed in ben en wat ik kan verbeteren. Ik ben nu op een andere manier bezig met mijn loopbaan, meer bewuster. In mijn sollicitatiegesprekken kan ik alles goed toepassen. 

- C. Hoogendoorn (2019)

'Met de juiste aandacht en voeding ontstaat (persoonlijke) groei.'

Met de juiste aandacht en voeding ontstaat (persoonlijke) groei. Dank voor jouw toegewijde aandacht, het meedenken, het openen van deuren die anders gesloten zouden blijven en het uitwisselen van persoonlijke verhalen. Onze reis heeft mij inzicht gegeven in mijn zoektocht naar een nieuwe baan en heeft bovendien al mooie sollicitatieresultaten opgeleverd!

- J. K. (2019)

'Het belang van keuzes maken en prioriteiten stellen.'

Je communiceert open en mensgericht, ik ervaarde het als dat je naast me stond in plaats van boven me en voelde me ook erkend. Het coachtraject heeft me zicht gegeven op mijn proces, op mogelijkheden en mogelijke stappen binnen bepaalde uitdagingen.

Je stimuleert dingen grondig/gedegen aan te pakken, en daarin door te bouwen en niet te snel op te geven. Wat ook sterk aanwezig is, is het belang van keuzes maken en prioriteiten stellen. Ik heb bepaalde zaken afgezegd en verminderd om doelgericht te kunnen zijn in zaken die om echte focus vragen. De kwaliteit en inhoud heb ik als goed ervaren en waren afgestemd op mijn behoeften. 

- H. Biesheuvel (2019)

'Het coachtraject heeft mij meer zicht in mijn talenten en drijfveren gegeven.'

Ik vind je in je coaching invoelend, begripvol en structurerend. Je hebt duidelijk oog voor de menselijke kant. In de beginfase had je ruime aandacht voor mijn verdriet en rouw. Daarnaast gaf je structuur aan mijn gedachten. Het coachtraject heeft mij meer zicht in mijn talenten en drijfveren gegeven. Hierdoor werd mij meer duidelijk op welke beroepssectoren ik mij kon gaan richten. Momenteel ervaar ik veel meer zelfvertrouwen, dan in het begin, doordat ik mede n.a.v. onze gesprekken planmatig beroepsmogelijkheden aan het verkennen ben en naar de toekomst kan werken. Je zet je in om met mij mee te denken en onderzoekt voor mij mogelijkheden die bij mij kunnen passen. Jouw netwerk komt hierbij goed van pas. De drempel om afspraken te maken in het werkveld heb ik, mede door jouw begeleiding, durven nemen. Over de kwaliteit van de materialen die je hebt gebruikt ben ik onder de indruk. 

- P.  van der Schoor (2019)

'Een veel duidelijkere visie op mijn toekomst en flink toegenomen zelfvertrouwen.'

Van mijn werkgever heb ik een coachingstraject bij Henriëtte aangeboden gekregen om zicht te krijgen op mogelijke volgende stappen in mijn carrière.  Ik liep tegen een plafond aan en wist niet goed hoe nu verder te gaan. Vanuit een aantal gesprekken en testen heeft Henriëtte zich een beeld van mij gevormd, om me vervolgens mee op reis te nemen langs diverse vacatures. Via connecties in haar netwerk heb ik een aantal dagen meegelopen bij verschillende bedrijven om meer beeld te krijgen van andere werkomgevingen. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een veel duidelijkere visie op mijn toekomst en flink toegenomen zelfvertrouwen. Ik ga nieuwe uitdagingen aan, in eerste instantie bij mijn huidige werkgever! Ik heb Henriëtte als een prettige, betrokken coach ervaren die het traject op mij persoonlijk heeft afgestemd.

- J. van den Hoek (2019)

'Diverse paden gesloten en andere weer geopend.'

Je manier van coachen was prettig; je kan goed luisteren, stelt de juiste vragen, hebt aandacht voor de situatie waarin ik me bevond, je bent niet gekokerd maar kijkt met een open vizier naar de totale breedte van het probleem, ik heb de gesprekken als zeer prettig ervaren.

Je enthousiasme, positieve uitstraling en juiste feedback, gaven mij altijd weer de nodige energie. 

Door middel van diverse gesprekken en TMA-analyse ben ik er langzamerhand achter gekomen in welke richting ik zou moeten gaan zoeken. Hierin ben jij niet blind voor mijn huidige specifieke situatie. Door voortschrijdend inzicht hebben wij diverse paden gesloten en andere weer geopend.

Concreet heb je me goed geholpen met de opbouw van Linkedin, mijn CV. De kwaliteit en inhoud van het traject heb ik als zeer hoog ervaren.

- A. Hijzen (2018)

'Ik heb beslissingen kunnen nemen die een belangrijke wending in mijn leven heeft gebracht.'

Het is fijn om met een coach te werken die de tijd voor je neemt, luistert naar je verhaal, mijn doelen en idealen continue spiegelt en reflecteert. Henriette heeft mij geholpen om een sterke brug te bouwen tussen mijn idealen en de realiteit. Met een analytische manier keken wij steeds samen naar de mogelijkheden. Door deze samenwerking heb ik beslissingen kunnen nemen die een belangrijke wending in mijn leven heeft gebracht. Henriette bleef bij iedere stap heel professioneel en inlevend. 

Nu heb ik heb ik mijn draai gevonden, en ik ben heel blij met de beslissing die ik genomen heb en ben nu klaar voor een nieuwe fase in mijn leven. 

Ik kan Henriette niet genoeg bedanken voor alles wat ze voor mij gedaan heeft. Echt een drijvende kracht die van mens als mens houdt. Ze staat altijd klaar voor de ander met haar gouden hart.

Hartelijke dank.

- Zo Petera (2018)

'Feedback dat mij de juiste richting gaf en zelfvertrouwen.'


Ik kijk terug op een fijne en geslaagde coachingsperiode. We hebben samen een intensieve reis doorgemaakt met veel hobbels. Maar steeds kon ik bij je terecht en kreeg ik weer positieve feedback dat mij de juiste richting gaf en zelfvertrouwen. Niks was teveel. Ik heb me enorm gesteund gevoeld en kon ook overal met je over praten.

Inmiddels ben ik aan het reïntegreren. Wie had dat gedacht 8 maanden geleden!

- H. in 't Veen (2018)

'Een veelzijdig traject dat praktisch is en waarmee ik direct aan de slag kon.'

Als coach ben je in je communicatie duidelijk, je bewaakt het afgesproken doel. Je empathisch vermogen combineer je op een mooie manier met mens zijn. Dat heeft bij mij ervoor gezorgd dat ik mij op mijn gemak en prettig heb gevoeld.

Heb inzicht gekregen in de vaardigheden waar ik goed en minder goed in ben, waar nodig heb je impulsen en tips gegeven, waar ik mee aan de slag moest.

Ik heb veel gehad aan je tips voor het opzetten en werken aan mijn netwerk, sollicitatie besprekken (vertrouwen in mijn kunnen). Je biedt een veelzijdig traject dat praktisch is en waarmee ik direct aan de slag kon en het resultaat kon zien. Dat heeft mij zelfvertrouwen gegeven.

Nogmaals erg bedankt!

- C. Nelom (2018)

'Ik blijf in beweging, maar anders dan voorheen.'

Door mijn werkgever ben ik bij jou terechtgekomen omdat daar vastgesteld was dat ik al een tijdje anders met het werk omging dan voorheen. Ik heb dat voorstel aangenomen en tijdens het traject vooral gekeken naar mezelf, wat ik wil en wat ik kan, iets wat ik de laatste jaren door omstandigheden een beetje was ontgroeid. Ik was teveel door andere dingen beziggehouden, al deed ik toch werk dat bij me paste, en nog steeds past. 

Als ik in gedachten terug ga naar ons eerste gesprek en dat vergelijk met het laatste, bemerk ik bij mezelf een subtiele verandering in denken. 

Wat mij vooral beviel: je openheid in gesprek. Het hoefde namelijk niet één kant op. En het één hoeft het ander niet in de weg te staan. Ik vond in de gesprekken mijn eigen gedachten die op de achtergrond al sluimerden.

Wat ik hiervan meeneem is dat ik in beweging blijf, maar anders dan voorheen. Het kan ook anders, er is geen voorgeschreven handleiding.

Ik kijk met genoegen terug op de gesprekken en wil je daarvoor bedanken.

- J. Sluijs (2018)

'Een professionele en kundige manier mijn loopbaan vormgegeven.'

Henriëtte is als coach in staat om, met behulp van haar kennis en tools, mijn talenten inzichtelijk te maken. Op basis daarvan is er op een prettige en nuttige manier samengewerkt aan het verdere verloop van mijn loopbaan. Het heeft mij gebracht dat ik een bevestiging heb gekregen van mijn kwaliteiten, talenten en daarmee kansen voor mijn toekomst. Daarnaast heb ik een starterskit gekregen waarmee ik kan anticiperen op de arbeidsmarkt.

Henriette, heel erg bedankt dat je op een professionele en kundige manier mijn loopbaan hebt vormgegeven! 

- M. van den Berg (2018)

'Ik kan iedereen dit traject aanbevelen. Je wordt weer mens!'

Na een kleine anderhalf jaar in de ziektewet te hebben gezeten en het me niet lukte om goed te re-integreren op mijn werk, heeft mijn werkgever een coaching traject  geregeld met WIJNEN COACHING & CONSULTANCY.

Bij aanvang van het traject zag ik het helemaal nog niet zitten. Ik had mijn werk immers altijd goed gekund. Na een kennismakingsgesprek met Henriëtte Wijnen heb ik online een TMA test gedaan. Met de uitslag van die test zijn we aan het werk gegaan om te kijken wat er allemaal mogelijk en goed voor mij was.

Henriëtte Wijnen is in het hele traject een integere, deskundige en meedenkende coach. Ze heeft enorm veel kennis en een groot inlevingsvermogen. Door het traject heen heb ik heel veel van haar geleerd en mezelf weer terug gevonden. Ik ben weer gaan studeren en hoop in de toekomst een nieuwe baan te vinden.

Door haar woorden “Zie dit traject als een nieuwe kans!” en haar kaartje “Dichte deuren kunnen open!” heb ik geleerd de nieuwe kans te pakken en kan die dichte deur opengaan.

Ik kan iedereen dit traject aanbevelen. Je wordt weer mens!

- H. van Essen (2017)

VOEG EEN BEOORDELING TOE

Zou je Wijnen Coaching & Consultancy aanbevelen?

Bedankt voor de inzending!

Beoordelingen Coachees: Beoordelingsformulier
bottom of page