© 2017 by Wijnen Coaching & Consultancy

  • Facebook Basic Black
  • LinkedIn Basic Black
  • Twitter Basic Black
De ingrediënten voor een open en succesvolle samenwerking waarbij een duurzame oplossing voorop staat!

Wijnen Coaching & Consultancy wordt geleid door Henriëtte Wijnen. In haar loopbaan heeft zij ervaring opgedaan in zowel het bedrijfsleven als de publieke sector. 

 

Sinds 1996 heeft zij op managementniveau gewerkt en gaf zij leiding aan teams van 25 medewerkers, eerst bij Start Uitzendbureau (nu: USG Start People) en vervolgens bij diverse gemeentelijke organisaties. 

Als leidinggevende is zij altijd zelf verantwoordelijk geweest voor de coaching van haar teamleden. Zij is gewend aan het nemen van beslissingen en dragen van verantwoordelijkheden, ook in moeilijke tijden. Zij hecht aan een constructieve samenwerking met een open en transparante communicatie. Daarnaast vindt zij het belangrijk de kennis en ervaring van mensen uit de praktijk te benutten in veranderingsprocessen. 

Binnen het sociaal domein heeft zij jaren gewerkt als leidinggevende en projectleider en was zij inhoudelijk, financieel en resultaatverantwoordelijk.

Door jaren schoolbestuurlijke ervaring met de portefeuille personeelszaken, een achtergrond in onderwijs èn managementervaring (publieke- en commerciële sector) kan zij als geen ander een optimaal loopbaan- en/of management-coachingstraject begeleiden en uitvoeren binnen o.a. de overheid en onderwijssector.

De mensen die haar kennen, als collega, coach en leidinggevende, typeren haar als een professionele, open, resultaatgerichte, creatieve, sociale en flexibele doorzetter.

Sinds 2015 de eigenaar van Wijnen Coaching & Consultancy waar zij als (NOBCO opgeleid & TMA en STiR- gecertificeerd) leiderschapscoach en loopbaancoach haar praktijk heeft. Daarnaast is zij trainer voor de NCOI/Bestuursacademie en geeft zij lezingen en trainingen (i.s.m. organisatiepsycholoog E. Westra) op het gebied van de impact van ongewenst gedrag op de werkvloer en integer management.
 

Auteur

Daarnaast is Henriëtte Wijnen de auteur van: 'Julia's Slangenkuil', een waargebeurd verhaal over de impact van "giftig management" (Gopher 2016). Lees de recensie op managementboek.nl.

Henriëtte Wijnen - Owner WC&C

  • LinkedIn Basic Black
  • Twitter Basic Black