top of page
wijnen-coaching-consultancy

OVER MIJ

​Sinds 2015 ben ik eigenaar van Wijnen Coaching & Consultancy waar ik als (NOBCO opgeleid & TMA en STiR- gecertificeerd) leiderschaps-en loopbaancoach en (LVV gecertificeerd) extern vertrouwenspersoon mijn praktijk heb. Daarnaast ben ik ook trainer 'Politieke Antenne' voor de NCOI/Bestuursacademie.


In mijn loopbaan heb ik ervaring opgedaan in zowel het bedrijfsleven als de publieke sector.

Ruim vijftien jaar heb ik op managementniveau gewerkt en gaf ik leiding aan verschillende teams. Eerst bij Start Uitzendbureau (nu: USG Start People) en vervolgens bij diverse gemeentelijke organisaties.

Ik ben gewend aan het nemen van beslissingen en dragen van verantwoordelijkheden, ook in moeilijke tijden, bijvoorbeeld gedurende verandertrajecten. Aan een constructieve samenwerking met een open en transparante communicatie hecht ik veel waarde.

Binnen het sociaal domein heb ik jaren gewerkt als leidinggevende en projectleider en was ik verantwoordelijk voor de kwaliteit van de dienstverlening, processen en budgetten en resultaten.


In mijn vrije tijd doe ik graag vrijwilligerswerk. Ik was o.a. jaren lid van een schoolbestuur met de portefeuille personeelszaken en later voorzitter van een ouderraad. Ook was ik verbonden als coach aan een project voor startende ondernemers. Ik geef ook sollicitatietrainingen voor JINC voor leerlingen in het vmbo.

Mensen die mij kennen, als collega, coach en leidinggevende, typeren mij als een professionele, open, resultaatgerichte, sociale en flexibele doorzetter.

Daarnaast ben ik de auteur van: 'Julia's Slangenkuil', een waargebeurd verhaal over de impact van "giftig management" (Gopher 2016). Lees de recensies op managementboek.nl. en bol.com.

Op basis van mijn boek geef ik workshops en lezingen om bij te dragen aan bewustwording van de impact van ongewenst gedrag op de werkvloer en te werken naar meer vertrouwen.

Over WCC: Over mij
bottom of page