REVIEWS OPDRACHTGEVERS

 
Melanchthon.jpg

Donna Heilker, senior HR adviseur scholengemeenschap Melanchton (CVO)

“De coachingskwaliteit van Henriëtte Wijnen is een cadeautje”

Melanchthon staat bekend als een fijne dynamische scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs. “We zijn een gewilde school voor leerlingen én medewerkers ” zegt Donna Heilker, Senior HR adviseur bij Melanchthon. “Toch zijn er bij ons ook wel eens medewerkers die niet meer volledig op hun plek zitten. We bieden hen maatwerk coaching en begeleiding in samenwerking met Henriëtte Wijnen van Wijnen Coaching & Consultancy.” 


Goed werkgeverschap

Melanchthon telt negen verschillende locaties voor vmbo t/m gymnasium waar in totaal zo’n 580 medewerkers werken. Donna Heilker: “We hebben aandacht voor medewerkers. Juist ook voor hen die ziek zijn of niet op hun plek zitten. Dat hoort bij goed werkgeverschap. Aan de hand van de richtlijnen van het UWV en de Wet Verbetering Poortwachter komen we een heel eind. We willen echter meer dan voldoen aan onze werkgeversverplichting; we willen medewerkers professioneel begeleiden bij het vinden van hun geluk.

We zochten daarvoor iemand van buiten onze organisatie, met een bredere blik en een passend netwerk.

Henriëtte Wijnen ontzorgt onze organisatie met aandacht voor onze medewerkers. Daarmee helpt zij ons om invulling te geven aan goed werkgeverschap. Alles is bij haar goed verzorgd, tot aan de rapportages aan toe.”


Empowered door coaching

Donna Heilker: “Op verzoek gaat Henriëtte met medewerkers in gesprek. Met behulp van de TMA (Talenten Motivatie Analyse) brengt zij hun talenten en drijfveren in beeld.  Empathisch speelt zij in op iemands situatie. Juist doordat zij mensen in hun waarde laat, accepteren ze haar professionele begeleiding. De kluwen waar de medewerker in kan zitten, krijgt Henriëtte los. Mijn ervaring is dat mensen zich door haar inzet zo empowered voelen dat zij in beweging komen; de angst voor het onbekende voorbij. Haar coachingskwaliteit is voor hen als een cadeautje.”


Proactief én geduldig

Behalve de Talenten Motivatie Analyse, verzorgt Henriëtte bij Melanchthon loopbaanoriëntatietrajecten en coachingstrajecten, bijvoorbeeld als medewerkers zich verloren voelen in de organisatie. Donna Heilker: “Henriëtte schakelt makkelijk tussen medewerkers en directieleden. Ze ziet en voelt aan wat er speelt. Daar gaat ze integer en sensitief mee om. Henriëtte springt eruit door haar flexibiliteit en bereikbaarheid; de lijntjes met haar zijn kort. Proactief denkt ze met ons mee, maar waar nodig maakt ze –geduldig - een pas op de plaats.

Kortom, een coach die al mijn verwachtingen overtreft en die je iedere (onderwijs)organisatie gunt. Zo lang ze zich maar voor Melanchthon kan blijven inzetten.


Want naast haar coachingskwaliteiten, kunnen we ook nog veel leren van haar managementkwaliteiten.”

OPDRACHTGEVERS

 
Logo BA
NCOI
RIVM-logo.jpg
logo ministerie infrastructuur en waters
logo gemeente rotterdam.png
logo gemeente gouda.png
HVC groep
fnv logo.jpg
promen logo.jpg
Melanchthon.jpg
logo h30.jpg
logo comenius college.png
logo de4w.jpg
logo van zandwijk advies.jpg
logo nationale raad zwemveiligheid.jpg
logo stichting lezen en schrijven.png
logo eye for you.png
logo farel college.png
logo kronenburgh meao.png
logo NSPOH.png
logo ozhw.png
logo antonius mavoXL.png

06-38451162

Willem Alexanderstraat 28
2855 AS, Vlist

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter

©2020 Wijnen Coaching & Consultancy.
Algemene voorwaarden en Privacybeleid