top of page
IMG_5670.jpg

TRAINING EN WORKSHOP

De workshop is gebaseerd op mijn boek Julia’s Slangenkuil, een waargebeurd verhaal over de impact van giftig management (Uitgeverij Gopher 2016). Het boek beschrijft de gevolgen voor mens en organisatie van niet integer gedrag, pesten, intimidatie en machtsmisbruik op de werkvloer.


Inhoud workshop:

  • Introductie casus ‘Julia’s Slangenkuil’, verschillende rollen hierin, wat kunnen we ervan leren?

  • In gesprek/reflecteren over o.a.: welke factoren bepalen of mensen integer/(on)gewenst gedrag vertonen of niet? 

  • Psychologsiche veiligheid en wat is er nodig voor het creëren van een veilige werkplek?

  • ‘Cirkel van vertrouwen’ versus ‘cirkel van wantrouwen’. Waar en op wie heb je invloed? Welke voorwaarden heb je daarvoor nodig?


Neem contact op om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken. Het is meestal maatwerk: van 1 uur tot 1 dagdeel.

Training

Daarnaast werk ik samen organisatiepsycholoog Eric Westra. Tevens coach en auteur van 'Samenwerken de Essentie'; creëer inzicht en verbinding in 12 psychologische behoeften.

We hebben een interessante training ontwikkeld 'Van ongewenst gedrag naar vertrouwen en integer gedrag op de werkvloer'. Gebaseerd op onze beide boeken, een unieke combinatie van theorie en praktijk.

Neem contact op voor de mogelijkheden voor jouw afdeling/organisatie.

Training en workshops: Diensten
Training
Nu bekijken
Training en workshops: Video Player

REVIEWS TRAININGEN & WORKSHOPS

Training en workshops: Recensies

‘De workshop was een absolute aanrader. Henriette haalt op een hele fijne, bevlogen manier de juiste onderwerpen aan en maakt het persoonlijk d.m.v. haar eigen ervaringen in te brengen. Erg goed opgezet. Henriëtte legt alles op een duidelijke manier uit en denkt mee in voorbeelden van praktijksituaties van onze medewerkers. O.a. hierdoor ontstond er een prettige sfeer waarin men open en eerlijk (op een Rotterdamse manier 😉) alles kon delen.'

- Miranda de Reus, HR adviseur Security Management Group B.V., 2022

bottom of page