IMG_5670.jpg

TRAINING EN WORKSHOP

De workshop is gebaseerd op mijn boek Julia’s Slangenkuil, een waargebeurd verhaal over de impact van giftig management (Uitgeverij Gopher 2016). Het boek beschrijft de gevolgen voor mens en organisatie van niet integer gedrag, pesten, intimidatie en machtsmisbruik op de werkvloer.


Inhoud workshop:

  • Introductie casus ‘Julia’s Slangenkuil’, verschillende rollen hierin, wat kunnen we ervan leren?

  • Wat is pestgedrag en intimidatie op de werkvloer?

  • Wat zijn de (subtiele) signalen?

  • We gaan met elkaar in gesprek/reflecteren over o.a.: welke factoren bepalen of mensen integer/ongewenst gedrag vertonen of niet?

  • Introductie ‘cirkel van vertrouwen’ versus ‘cirkel van wantrouwen’. Waar en op wie heb je invloed? Welke voorwaarden heb je daarvoor nodig?


Neem contact op om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken. Het is meestal maatwerk: van 1 uur tot 1 dagdeel.

Training

Daarnaast werk ik samen organisatiepsycholoog Eric Westra. Tevens coach en auteur van 'Samenwerken de Essentie'; creëer inzicht en verbinding in 12 psychologische behoeften.

We hebben een interessante training ontwikkeld 'Van ongewenst gedrag naar vertrouwen en integer gedrag op de werkvloer'. Gebaseerd op onze beide boeken, een unieke combinatie van theorie en praktijk.

Neem contact op voor de mogelijkheden voor jouw afdeling/organisatie.

 
Training
Nu bekijken